Al vanaf de oprichting hebben we altijd gekozen voor de merken die bekend staan om hun kwaliteit. Om wat specifieker te zijn, we kiezen voor fabrikanten die de originele onderdelen ontwikkelen en produceren voor alle autofabrikanten. Zo zijn we altijd verzekerd van OE kwaliteit onderdelen. Denk hierbij aan fabrikanten als Bosch, SKF, Hella, Valeo, Gates, LuK en nog veel meer. 

Maar het blijft niet beperkt tot alleen het inkopen en verkopen van deze producten. We kiezen bewust voor een sterke samenwerking met deze fabrikanten. Dat betekent dat we onze klanten van A tot Z ondersteunen met technische trainingen, informatiebulletins, marketingacties, technische info, montage handleidingen etcetera. 

Naast de verbinding met de onderdelen fabrikanten is er ook een zeer nauwe samenwerking met Alliance Automotive Group. Zij zijn onderdeel van 's werelds grootste onderdelendistributeur GPC NAPA afkomstig uit de Verenigde Staten. NAPA is een merk wat u wellicht reeds kent uit de racerij en wordt door ons zeer breed gevoerd. Denk aan filters, remdelen, distributiedelen, wiellagers, accu's, stuurdelen, lampen en ga zo nog maar even door.

Bij Auto Waard doet u dus zaken met een lokaal zeer gedreven en persoonlijk bedrijf en dat met de ondersteuning en backup van de grootste fabrikanten en distributeurs ter wereld. Kort samengevat ''Een Wereldcombinatie''!   

  • OE kwaliteit onderdelen
  • Samenwerking met bekende fabrikanten
  • Partnership met werelddistributeur GPC NAPA
  • Persoonlijke Auto Waard touch

Bosch

Het merk Bosch hoeven we aan niemand meer te introduceren. Bosch staat al decennia lang vooraan wanneer het gaat over het ontwikkelen en produceren van onderdelen en automaterialen. Wij dagen u uit om een auto te vinden waarin geen enkel Bosch onderdeel is gemonteerd. 

Al onze filialen zijn volledig en breed uitgerust met alle gangbare Bosch onderdeellijnen. Van bougies tot filters en van remmen tot accu's. Maar vergeet ook niet alle sensoren en onderdelen van elektrische auto's. Want ook daarmee is Bosch als producent natuurlijk een merk wat voorop loopt in de ontwikkeling.

Compleet als merk

Waar Bosch sterk is in onderdelen zijn ze misschien nog wel sterker in het ondersteunen en in de markt zetten van deze onderdelen. Zij zorgen voor de juiste technische knowhow door hun eigen trainingscentrum. Met de concepten Bosch Car Service, Bosch Auto Crew en Bosch Workshop Partner zorgen ze voor marketingondersteuning, uitstraling van de autobedrijven en technische ondersteuning. 

NAPA

NAPA is al sinds 1925 dé betrouwbare partner in auto-onderdelen. Het is onze missie om garagehouders wereldwijd te voorzien van kwaliteitsproducten, zodat iedereen veilig en vol vertrouwen op weg kan. Waar dan ook, wanneer dan ook. Wat jou drijft, brengt ons in beweging. Samen brengen we onze liefde voor auto’s over op die van onze klanten. Met de juiste kennis, ervaring, onderdelen en beschikbaarheid halen we het beste uit elke monteur en uit alles wat rijdt. NAPA wordt wereldwijd vertegenwoordigd in vele landen.

Een sterk familiemerk

In de VS staat NAPA bekend als een echt familiemerk. Klanten kunnen al bijna een eeuw rekenen op kwaliteit en vakmanschap. Dit geeft vertrouwen en zekerheid, en maakt NAPA ontzettend populair. Niet zo gek dat we binnen Auto Waard als strategisch partner van Genuine Parts Company, waanzinnig enthousiast zijn over deze ‘nieuwe’ telg in onze familie. Want zeg nu zelf, een automotive merk met zo’n staat van dienst, daar wil iedereen wel familie van zijn en dit past dan ook uitstekend een familiebedrijf als Auto Waard !

Wilt u meer weten over dit wereldmerk? Klik dan hier

Contact