Wanneer u iets voor uw auto zoekt is de kans groot dat wij u direct kunnen helpen door onze enorme brede voorraad. Of u nu op zoek bent naar een kentekenplaat of een middel om het chroom op uw auto te poetsen, wij hebben het! Naast een brede voorraad zijn onze medewerkers echte productspecialisten en helpen ze u op weg met het juiste artikel.

Ook op het gebied van olie en vloeistoffen leveren we alles direct uit onze eigen voorraad en in kleinverpakkingen van 1 liter of 5 liter. Waar we vroeger konden volstaan met alleen een 15W40 minerale olie en 10W40 half synthetische olie gaan we het daar nu niet meer mee redden. Alleen in de viscositeit 5W30 hebben we al 8 soorten olie en elk met zijn specifieke eigenschappen en additieven die gevraagd wordt door de autofabrikant. Zoals gezegd, wij weten precies welke olie uw auto nodig heeft en zoeken dit graag voor u uit. Dit geldt overigens niet alleen voor de olie maar ook voor bijvoorbeeld de koelvloeistof waar inmiddels vele soorten in zijn.

Elke, voor u belangrijke, productgroep vindt u aan de rechterzijde. Hier kunt u snel meer informatie vinden over de betreffende artikelen en kijken wat u nodig heeft. Bij twijfel of vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen of langs komen in één van onze winkels.

Word Auto Waard Liefhebber en profiteer direct van mooie kortingen

Contact