Uw auto is veel meer dan een vervoersmiddel die u comfortabel van naar A naar B brengt. U heeft zorgvuldig het juiste model gekozen en precies in die kleur die uw auto het beste van zichzelf laat zien. Ook na de aankoop van uw auto wilt u natuurlijk dat uw bolide schoon en netjes blijft en glanst zoals de beste Hollywood acteur in zijn allerbeste film!

Laat dat nu eens makkelijker zijn als dat u dacht. Er is echter wel  één voorwaarde, zorg dat u met een echt goed product werkt. Wij durven te zeggen dat we wel wat ervaring hebben met verschillende poetsproducten en merken die er verkocht worden. Wat ons betreft is er maar echt één nummer 1 en dat is Meguiars. We begrijpen dat u onze objectiviteit in twijfel trekt maar vraag het maar eens aan andere autoliefhebbers en zij zullen dit beamen.

We leveren het complete en zeer uitgebreide programma van Meguiars direct uit voorraad. Weet u niet precies wat u moet kopen of welke stappen u moet nemen? Geen probleem, op onze website leggen wij stap voor stap uit welke stappen u kunt nemen en welke soorten producten daarvoor beschikbaar zijn. Aan de rechterzijde ziet u de opties. Bij vragen kunt u natuurlijk altijd advies vragen in  één onze winkels.

Word Auto Waard Liefhebber en ontvang tot wel 20% korting op vele Meguiars producten

Contact